Monday, March 14, 2011

Pencinta setia

Just nak share ngan korang kisah ni. Ayat yang paling best, What kind of guy would i be if i walked out when she needed me the most?". Auwwwwww. Touchingnyer :p.




Encik ini tak dapat masuk American Idols pun. Tapi rasanya beliau sudah pun memenangi hati rakyat jelata dengan kisah beliau. Tapi tak dapat masuk AMerican Idols pun dia dah ada single bertajuk 'What are words'. Yang bestnya, kata-kata beliau yang menyentuh jiwa ada dimasukkan dalam lirik lagu tersebut. So enjois :).

5 comments:

HaZiFah said...

uwah~~~mmg touching~~
comel la awek dia

eh single ni? aku cm penah dgr la
best gak sore dia..napa x terpilih?

sukahati said...

haahkan....awek dia sangat comel~~~
err...pasal tak terpilih tuh....ko kene tanya jLo laa :p

HaZiFah said...

nnti la aku call JLo tnya²...
ya la JLo tu kan mak menakan kpd abg sedara kepada nenek sedara kepada makcik sedara dan anak buah kepada adik sedara aku..hahahha

p/s: sekarang sudah tau motif hang b'tanya pasal 3210 hang..hakhakhak

lihat..hebat hang..mnyk jenis, series nokia dh pakai...bagus!! otai Nokia la ni...kalo ada award..hang bleh mng kowt..hehehe

p/p/s/s: aku gak pakai satu aje henpone sejak 2004? hahahahha~~~

IbUGojESss said...

mak sgt touching.....if da same thing happen kat kita pon blom tentu ada guys yg nk sehidup semati canggini.....

sukahati said...

khennnnn.....ada ke jejaka2 melayu seperti inih?? :p

 

Blog Template by YummyLolly.com