Monday, October 10, 2011

Jatuh Cinta

Yaa....ini entry pengakuan terbuka. Saya sudah jatuh cinta. Jatuh cinta sangat-sangat. Siapakah dia? Jeng jeng jeng...






...
...
...



Inilah dia....



...
...
...




NINA-chan!!!




Budak ni tersangat-lah adorable!! Bijak pulak tu. Anak campuran Amerika dan Jepun. No wonder-lah kan. Tapi sebenarnya budak ni lebih dari kiut... tetapi juga bijak sangat~.


Aku sebenarnyer kenal Nina ni sbb ada orang share video beliau kat facebook. Lepas tuh seperti biasa aku pun tengoklah dan berkata dalam hati....comelnyer budak ni~~~~!! Kemudian setelah digodek-godek...rupanya ada satu channel khas beliau di-youtube iaitu Nina In Japan. Channel ni dibuat oleh ayah beliau 6 tahun yang lalu. Bermula dari Nina ni bayi sehinggalah umur beliau 6 tahun. Mula2 ayah Nina upload untuk sanak saudara serta rakan kat US jer, tapi akhirnya video2 tuh mendapat sambutan ramai. September baru ni.....adalah video terakhir beliau sebelum masuk ke sekolah. Jadinya pada saat aku kenal Nina, ayah beliau tidak akan lagi upload video Nina di youtube....huhuhu.


Sedih kot bila tahu takder lagi video Nina ni lagi sbb takder satu video pun yang aku tak terhibur. Kalau baca komen2 orang lain kat youtube pun...sangat sedih sbb takder lagi video Nina. Cuba la korang layan video2 beliau. Sangat best~~~~. Aku rasa setiap hari kot aku bukak channel tu dan layan video Nina tu walaupun berulang-ilang. Rasa rindu kat budak comel ni. Boleh? :p



So inilah video terakhir Nina....video kompilasi Nina dari bayi sehingga 6 tahun.


Will miss you Nina!!!

10 comments:

HaZiFah said...

ader aje video terbaru~~
august 2011 la tp nyer~~

http://www.youtube.com/watch?v=0chyVYadFgc&feature=player_profilepage

sukahati said...

aik..cemana ko leh tgk itu video terbaru?? aku tgk video latest yg aku tepek kat blog ni haaa

HaZiFah said...

hahaha~ tak tau la ni latest ke tak...maybe la bapak dia br upload

nina == future japan idol la nih~ hahahha fluent japan+english~ mata bulat..muka mix..mmg cun la in the future~ =)

sukahati said...

bukan jepun je kot....seluruh dunia tgk dia ni haa....mmg comel dan bijak budak ni

aja said...

comel macam nak pengsan tgk muka dia dia kan

sukahati said...

aja - kan kan??? muka comel...perangai pun comel...tgk video dia belajar naik basikal...dalah sangat lucu :p

missgee said...

Aku baru nengok nie Video..
Punya kiut nie budak..
Gelak2 sorang geli hati..

P/s: Bapak dia sangat cool dan penyayang.. Mau anak saya dapat bapak macam dia.. :P

sukahati said...

missgee - hahaha....yer...kalo dapat bapak dia lagi best kot....kakakak

Noorul said...

cute la...

Sal Abdul Rahman said...

sape mengandong baby girl elok tgk muka budak nina ni hari-hari..kot mau keluor rupa kalo takde iras sipi pon jd laaaaaaah ;p

 

Blog Template by YummyLolly.com