Wednesday, October 5, 2011

Froyo Fuyoo

Ohhoii.....ingatkan dah bersara!! hahahhahah

....

Takder nak sembang banyak pun. Cuma nak cakap yang Tutti Frutti adalah suatu trend sahaja. Sekian.....hahaha. Aku nk buh penyataan ni kat facebook.....ramai sangat pulak yg membaca. Tambahan pulak nnti takot ada yang menginggung perasaan kipas susah nak mati Tutti Frutti.....hehehe. Aku ni kan tak suka nak menyinggung perasaan orang lain. Cewahhhh. Tapi kalo tulis kat blog ni takper kot......hahahahaha.
 


Aku dah rasa dua jenis frozen yogurt(froyo). Sekali try Moo Cow....rasanya masam~~. Kawan aku cakap pulak ada bau lembu. Itu aku tak perasan sangat pulak. Kemudian sekali try Tutti Frutti....rasa ok...tak masam sangat. Boleh la dikatakan sedap. Tapi kalau nak dikatakan sedap sangat tuh takderlah. Macam aiskrim pun ada. Biasa jer kot. Sama macam dulu orang sibuk pegi Ice Room....bagi aku begitulah juga Tutti Frutti ni. Aku rasa kalau aku bukak kedai aiskrim berkonsepkan Tutti Frutti yang boleh letak segala macam topping dengan jenama SUKA SUKI dengan nilai 100gm bersamaan RM5...ramai jugak org datang dan akan famous jugak kot. Haruslah orang sibuk dok update status dan twitter dan blog dan berkata betapa coolnya kedai aiskrim SUKA SUKI ini.....hihihi.


Jadi jika anda mahu kelihatan cool, urban dan hip...maka anda perlu mencuba Tutti Frutti ini. Walaupun ada segerombolan jejaka yang kurang hensem, tapi kalau anda lepak di Tutti Frutti, serta merta anda akan kelihatan hensem!!




Tgk, Chairman Naza pun makan Tutti Frutti....haruslah anda pun jadi hensem dan kaya dan berjaya spt beliau kalau makan ni :D

Dan kalau anda ke Tutti Frutti Wangsamaju, ada gambar2 artis seperti Zahid AF dan Aaron Aziz *sila histeria!!! Jadi ini bermakna anda dan Aaron Aziz tiadalah bezanya. Anda juga kacak dan glamour!! :D

...

Entry ini bukan :-
- advertorial
- berniat menyinggung mana2 pihak sama ada hidup atau meninggal dunia

10 comments:

HaZiFah said...

guwa igt lu sudah bersara dr blogging la der~ hahahha~ =)

harus la terasa awesome setaraf aaron aziz pas mkn Tutti Frutti hakhakhakhak~adeh la

KeMatZ said...

ohhh ujud lagi ... dah lama bersawang rumah ni .... :P


.... ini macam mau gi Tutti Frutti lahhh baru kelihatan seperti Aaron Aziz :D [fengsan]

sukahati said...

Pza & Zam - hahaha.....blogging juga suatu trend....hahahah :p

Aku dah setaraf dgn Aaron Aziz dah...sbb dah try Tutti Frutti.....so call me Sue Aziz ....hihihi

HaZiFah said...

nyahhhhh~~ Sue Aziz tak menahan~!!! hahahhaha

sukahati said...

hahaha....mampu?! :p

missgee said...

Aku tak hati pun nak
try Tutti Frutti nie..
Maybe ramai orang cakap
tak best sebab harganya
yang mahal itu..

Bab2 mahal nie
aku tak bape berkenan..
Tapi sangat berkenan ngan
Chairman Naza tue.. :P

sukahati said...

kalo nak chairman naza....anda harus hot seperti Marion Counter juger :p

waheyd said...

ko rase2 berbaloi x rasenye dengan harga nya?

sukahati said...

bagi aku tak berbaloi...tapi kalo nk cuba...apasalahnyer :p

Sal Abdul Rahman said...

belom penah cuba! sedeh kan! iskk iskkk bila nak pegi nih :(

 

Blog Template by YummyLolly.com