Monday, February 11, 2008

Super Lazy!!

Selalu, duduk dalam bas aku tertanya.
Bila jalan genting klang ni tak jem??
Aku tanya dalam hati jer.
Sekarang aku dah dapat jawapan untuk persoalan aku sendiri.
Selain dari musim cuti penggal sekolah, cuti tahun baru cina juga menyaksikan jalan genting klang lancar selancarnya.
Yang menakjubkan lagi, hari ini pun masih lancar.
Hari ni aku keluar pukul 8, naik bas pukul 8.15 dan sampai Titiwangsa jam 8.28.
Jam 8.40 aku dah punch card. Hebat!!

Selalu aku keluar 7.40, 8.30 pun belum tentu aku boleh sampai Titiwangsa.

***

Pagi ni, aku tak buat apa2. Makan gaji buta. AKu lompat dan lompat dan lompat dr satu blog ke bog lain ke blog lain ke blog lain sampai aku letih. Jumpa semula alamat blog yg 'MIA' dua tiga menjak ini, dan juga jumpa blog2 baru yang entry2nya aku suka baca. Ada yang aku letakkan link blog itu disebelah, ada jugak yang aku simpan hanya dalam bookmark. Aku jumpa blog2 kartunis (Gayour, Bawang dll). Aku jumpa Myspace Fakhrul Anour :) (Dulu aku minat cerita dan lukisan dia. Untuk pengetahuan kamu, dia editor majalah Gempak. Lagi seorg kartunis yang aku suka dalam Gempak ialah Puppeteer. Luksan dia memang gempak! Dan aku jugak sgt2 suka lukisan Puppeteer :D. Untuk pengetahuan kamu juga, dulu aku pembaca dan pelanggan tegar majalah Gempak.Tp itu dulu. Ok, aku sudah mengarut)

***

Aku perasan, Cik Jaydee aka cik Mastura adalah member yang selalu jenguk blog aku neh. Satu pertanyaan untuk Cik Jaydee aka cik Mastura, tak mahu berblog jugak ker beb? Member len dah berblog, walopon ader yang just sign up ntuk buh gambar jer :p. Hehehehe.

***

Pagi tadi aku buka friendster, ader 'New Message'. Aku Klik 2 kali pada link. Ada mesej dr org jauh, Ijan. Cuba teka apa mesej Ijan pada aku. :)

***

Aku lapar. Nk mkn. Lunch at 2pm. Like always. Daa

4 comments:

KeMatZ said...

huhuhuhuhuhuhuhu...............

hazifah said...

"Member len dah berblog, walopon ader yang just sign up ntuk buh gambar jer" --> cm ku kenal je sape ntah nih..hahahha..gelak2

aku pn dolu2 peminat Gempak gak.Suker lukisan Kouru.Ala2 manga-anime (^_^)V

jaydee said...

agagaga..
blog tuh menatang ape aa??
;p

mrozaidi said...

Tak Baik Mengular..

 

Blog Template by YummyLolly.com