Friday, April 4, 2008

Maaf


Mohon apologi ... kawan2 >>



OK. aku rs bersalah. Sblom aku perjelaskan smer nyer, aku mintak maap bebanyak. Bukan niat aku untuk mengecewakan korang smer. Sbnrnyer........sbnrnyer.............bukan aku yg bertunang. Waahhahahahhahahah. Kakak aku yg bertunang. Hehe. Okok.Sblom korang smer hempok aku. Biar aku explain :D.

Korang tak bleh salah kan aku. Sbb aku tak penah ckp aku dah bertunang...hehe. Dan aku tak penah ckp pon majlis tuh adalah majlis aku.

"Next entry br aku citer psl majlis pertunangan yerk" - aku tak ckp majlis sape
"shoutbox jaydee:erk...dah bertunang yer?" - aku jawab...yer..dah bertunang (tp aku tak mention sape...dan aku tak ckp aku yg bertunang :p)
"komen zam :wah ko dah tunang..... " - zam wat assumption sendiri, aku tak ckp pon aku tunang dan ko pon tak tanyer aku
"sms zam: ye lah, org dah bertunang" - org tuh maksudnyer sape?? general kan?? sbb kiter smer org :p
"thiyen: congrate sue... wah... ko senyap2 erk... x ade angin tetiba bertunang" - aku tak cakap aper2 :p
"azarul: selamat bertunang" - aku balas, sape yg bgtau ko neh?

Jd kesimpulannya, korang takleh salahkan aku. Aku tak ckp aper2 pon. Korang jer memandai buat andaian sendiri tau. Tak baikkkkkk. :p

Walopon aku tak bersalah, aku ttp la nk mintak maap. Kan bagus bermaa-maafan :D. di ari baik bulan baik neh...marilah kiter bermaaf-maafan. Sesungguhnya aku tak bermaksud pon untuk melukai dan mengecewakan korang. Jd untuk menghilangkan kedukaan korang,kebetulan sekarang ni bulan april. Anggap jer la ini April fool dr aku...ehehehheheh...walopon aku bukan lah seorang yg menyambut hari april fool.

Aku tak sangka korang percaya, hehe. Mcm tak kenal aku jerk. Aku kalo tunang ker kawen ker.....akan bgtau korang punyer...insyaAllah. Kalopon aku tak jempot, aku akan bgtau. Hehe.

Lagi sekali....aku mintak maaf banyak2. :D. Kepada Cik Uni yang siap merajuk2 lagik ngan aku, ampun dan maap dipinta.

Sekian...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :p



13 comments:

jaydee said...

ayarkk!! dish! dish! tipah tertipu! hakhak..kaw2 aku caye beb!

Thyien said...

waaaaaaaa... nasib baik april. kalau bulan mac ko wat april fool, aku wakilkan mas kidnap ko kat genting esok dan paksa ko betunang time tu gak... hehe... ape2 pun anggap sebagai doa utk sue...

sukahati said...

ehehe...aku tak bersalah wehhhhh :p

Guhn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
KeMatZ said...

ni yang aku nak mencarut ni... tapi nasib baik lahhh aku ni RELAX..... hehehehehehe

Redah Jerrr....

Dumuro said...

See Please Here

sukahati said...

redah jer tuh tagline ko ntuk af7 ker zam?? :D

KeMatZ said...

ishhh sue ko ni... Af tahun ni ko tak layan ke....

Redah Jerrr.... Nadia....


hehehehe Alamak Terlebih Sudah...

Gerek Sey....

KeMatZ said...

hehehehe normallahh skrang kan memang trand.... zaman sekrang... bertunang tak inform member... nikah esok hari ni baru infor... heheheheh so memang tak terkejut pun kalau tup tup tau ko dah tunang... member aku ramai yang macam tu.... tak tau kenapa... tunang ngan laki or bini orang kot... wakakakka apa apa pun tu hak dia.... wahhh tiba tiba aku emo kat sini apa kes..... heheheheh......

p/s: sue tiba tiba aku buat blog dalam comment ko.... apekah... Redah Jerrr..... Ok Lah Tu...

jaydee said...

lawak aa zam..syok sendiri wat blog kt blog org laen..wakakakaka!!

sukahati said...

zam emo!

nhanania said...

sape jemput last minit, aku pun bg hadiah last minit gak laa.. gasak laa..kah kah

KeMatZ said...

huhuhuhu..... aku kalau last minutes..... bukan kata hadiah... maybe ngan aku aku tak mai... heheheheh sampaikan salam ajhe sudah... Alamak Terlebih Sudah....

Redah Jerrr

 

Blog Template by YummyLolly.com