Monday, January 19, 2009

Respon dr tag Iszuanie

Saje mahu bg respon dr jwpn tag cik Iszuanie, tentang aku.

1. Aku memang kenal dia dari sek ren lagi... tapi dia ni baik dengan amy shafira, adriana ngan nasha... budak pandai tue....
- wahhhh...kagum aku ko ingat lagi nama geng aku ms skolah rendah neh. Yang aku masih kontek amy jer la, itupun sbb kitorg sama U n sama kolej. Nasha ngan Adriana dah lost contact tp dengar2 Adriana dah kahwin.

2. Memang pandailah kan sebab tue dari kecik aku rasa dia asik kelas no. 1 jer...
- errr...dah beso jd agak blur

3. Kelas Amanah dari form 1 sampai form 3
- yer benar

4. Kecik molek jer orang nyer...
- molek ker persoalannya?

5. Aku mula baik balik ngan dia ni bile aku jupe dia kat reunion bebaru ni kat vistana..
- yer...baru kontek semula :D

6. tengah carik keje baru.... cian sue bebanyak bersabar yek...
- ahaha...tau takper.

7. terror bab program memprogram nih... uish takut aku....
- terer la sgt. Terrorist jer aku tau.

8.aku rasa dia ni memang minat berfesyen sebab aku jupe dia ari tu mak ai... lilit berlilit tudung dia....
- Aaa...ko tak tgk lg aku selekeh. Sbg contoh tetiba jer rasa nak g Jusco; t-shirt, jeans, selipar jepun, tudung dengan tieknot kat depan. Sebijik cam makcik2.

9. aku rasa dia ni dok dekat jer ngan aku dia kat area putrajaya aku kat serdang tapi tak pernah dah nak jupe after reunion ari tu
- Ahaa...neh aku rs kotersilap orang neh. Ko silap antara aku ngan syikin. Syikin yang dok kat Putrajaya. Aku dok setapak lah. :D

10. aku rasa dia ni pun single cam aku gaks... tapi hati dia adalah tu... mana aku tau... cuber explain sket... hehehehhee
- Gua menten single...heheh


***

Woahh....gua capek bangat neh. Smlm seharian berjalan2. Pagi pegi warehouse sale. Rembat Flavetes Vitamin C 5 kotak sepuluh hengget. Murah kan? Pastuh pegi Digital Mall smpi petang. Masih tak jumpa yang menariks. Balik dr rumah P-za siap gigih tolak 4 bijik kereta. Then lepas tuh berdesup g Low Yatt. Bila dah jumpa yang berkenan kat Low Yatt, tokei tuh kata server down pulak. Tak boleh nk instal bla bla bla. Jam dah pukul 7. Kene balik sbb nak tgk AJL. Oh...Wada....akak peminat u tau. Hik Hik. Abis AJL, tutup tv, tidur. Tapi takleh tidur pulak. Terus verangans2, sedar dah pagi. Pagi kene tolak kereta sebijik lagi. Adehhh. Tapi gue rs sgt seronot kerana bos dah berambos ke estet. Yay!

7 comments:

eyswanie said...

wawawawa.... ye ke hehehehhee aku tau sykn dok putrjaya ingat ko pun dekat2 jer... hehehehhe... but lepas tu teringat laks aku hantar ko ari tu dgn sykn... nek betulkan balik ko dah rembat tagged tu...

sukahati said...

eyswanie - ehehe...takper la. aku maapkan :p

Sal Abdul Rahman said...

maapkan la sue..sbb sebeno nyer aku pon x sure ko dok mane..hehehe ya ampunnn!!! btw, setapark kt celah mane? dulu aku penah dok saner...

sukahati said...

sal - ahaha...takper aku maapkan ko juga :p. Aku dok kat Kondo Danau Kota, belakang Prima setapak tuh. Wahhh...bajet dok kondo gituh :p

riz said...

"Balik dr rumah P-za siap gigih tolak 4 bijik kereta."

"Pagi kene tolak kereta sebijik lagi."

tolak kereta..?
camne tu..?
gila aah ding dong..

sukahati said...

riz - gagahkan saya? hek hek....tolak kete yang double park laa

riz said...

owh..
parking dua lapis tu..
so, kete yang lapis ke-2 tu free gear + lepas handbrake..

biasa buat dulu2 time keje proton..
kalu time sengal2,
tolak kete member tu jauh2..
he he..

 

Blog Template by YummyLolly.com