Friday, January 11, 2008

Pencari

Hari nih layan lagu Sofaz baru satu album
Ada satu lagu baru yg aku suka
Suka sbb lirik dia cam best(kejiwangan)
Google lirik dia, tp takde lagi.
So aku pon dengar dan salin
Voley gituhh
Nahh lirik dia.
Lirik neh untuk dia.
Aku harap dia baca.
Tp rs cam dia tak baca.
Sbb dia pelupa.
Asyik lupa itu ini.
Dan aku tak rs dia akan ingat link blog aku.
Sementelah link frenster aku pon dia lupa.
Ya.. sape lah aku untuk diingati. ;(

Pencari(SOFAZ)

Kuterus langkahku
Menjejakimu
Kumencari ~~~
Kemana menghilang
Jangan biarkan
Lara hati ~~

Selalu mengharapkan
Engkau kan datang
Mencari cintaku ~~~

Mestikah kau pergi
Tinggalkan aku
Lupakan cintaku

*
Disaat ku perlu
kau disisi
kau pergi jauh
tanpa aku
Selamanya mencari, mencari

Oooooo~

**

Pulanglah cintaku
Ku selalu menunggu
Bisikan hatiku
Merindui kamu

Usahlah kau pergi
Bukakanlah hati
Terus ku mencinta
Mencintai kamu

Disaat ku perlu
kau disisi
kau pergi jauh
tanpa aku

Cinta, rindu
aku cinta kamu

ulang **

hmm.... ;(

4 comments:

pola said...

huh..masih terus menanti ker?
hmmm....

sukahati said...

yer..masih menanti
sblom neh bleh tunggu 3 4 taun
knp tak tunggu lg 3 4 tahun akan dtg??
hmm....

KeMatZ said...

wakakakaka.... dan dan ajhe ko ni... ada time nye jiwang gak minah ni.... hehehehe bila nak gi audition

sukahati said...

aaa....sadap la zam :p.
rock2 jugak...jiwang pon jiwang jugak beb

 

Blog Template by YummyLolly.com