Wednesday, January 16, 2008

Wooweeee

Last weekend...aku mula kembali ngan hobi aku iaitu pertama ialah shopping dan kedua ialah baca novel. Hik hik

Ari sabtu g shopping Jusco wangsa maju...tujuan sebenar hanay nak beli buku jer sbb boring bangat deh dok umah. Tp sesampai2 jer....tgk baju2 yg menariks...aku terus sambar satu baju. Buku tak beli lg tuh. Huhu. Pehtuh jalan baru p MPH. Kat MPH sangat seronok, sbb rs dah lama sgt aku tak beli buku kat kedai buku. Paling latest just beli buku dr sindiket soljah(K8) 2 minggu lepas. Pehtuh tgk buku2 yang ada, byk giler buku2 baru(yerla...sbb dah lama aku tak membeli buku). memula tujuan aku kunun2 nak beli buku Duri jer...tp bile smpi mph tuh...rase banyaknyer nak beli. Pegang ni nak, pegang tu nak, smer la nk beli. Last2 amik 2 jer buku Fauziah Ashaari ngan Intrend satu. Dapat gaji nnti nk beli Noor Suraya ngan Matt romeo laks. Tp kalo ader org nk hepikan aku, bwk ler aku g kedai buku, pastuh suh aku amik buku yang aku nk. Then korang bayarkan. Aku kompom, akulah manusia yg bahagia.

Pastuh abih shopping kt Jusco, rs cam kaki neh tanak balik rumah pulak. So pastuh g plak carrefour. Hehe. Takde nak beli ape pon, tp saje gatal kaki nk berjalan. Kat carrefour kunun2 nk jln, tp aku terbeli baju selai lg. :p

***

2 3 minggu neh, aku cam ssh nk tido. 3 minggu lepas, kalo nk tido aku telan ubat selsema yg mengantuk giler yg doc bg aku tp tak habis semata2 nk tido :p. Tp ubat tuh pon dah abih dah. Agaknyer betol ckp che sue, pk byk sgt. Cthnyer kelmarin, mata dok ngantuk neh, tak buleh bukak, tp dalam kepala dok pk macam2. Hadoi, tensi akak.

***

Ari selasa arituh ader live run ntuk sistem team aku buat. Kene standby smpi kul 12. Letih rasenyer. Dok berdiri, lari sana sini. Jwb soalan2 yg kadang2 aku pon tatau nk jwp aper. Siap kene marah lg ngan user. Rase nk nangis jer. Seb bek bdk2 teknikal len dah paham sgt ngan perangai makcik tuh. Bukan aku jer kene, ptg tuh hasreen lak kene. Hehe. Mmg ari yg hampeh laaa arituh. Nnti ader lg skali live run neh. Aku sgt takut ahh. Buatnye time live lg skali tuh, boss aku dah blahh. Ohh..sape nk backup aku lg. Huhuhu. Neh yg rase nk blah jugak nehh.

***

Aku rs nak mkn fastfood ler.

6 comments:

Ngahaha said...

gua tak baca abeh lagi tumbiruo ketiga2 tuh :(

hazifah said...

hohoho shoping x ajak....

p/s: life is alwayz like that...no pain no gain (-_-#)

KeMatZ said...

shopping tak ajak... macam ni lahh sekarang mentang mentang dah jadi developer tegar.....

sukahati said...

demmit ahh zam...ko pon poye2 tak ajak aku..tau la org kaya...tanak kawan dah aku yg hina neh tak berharta

sukahati said...

aper neh ngah...gua dah abih baac dah buku yg gua beli neh...lu tak abih baca...lu bukan lelaki paling ensem di alam maya neh ngahh

shahril aley said...

wah cite yang bercampur2 perasaan untuk satu minggu. wah sernoknye membeli belah tak ajak aku pun. kalau ajak ko la belanja aku. hahaha.... bahaya kerap amek ubat kalau tak sakit. silap2 ko jadi penagih....

 

Blog Template by YummyLolly.com