Monday, June 23, 2008

Kerapu yang merapu

Smlm kalo korang tgk Halaqah kat tv9 tajuk 'Putus Asa', ending Halaqah tuh lagu Aizat, Hanya kau yang mampu. Aper kes???

***

Aku ada tulis sblom neh aku nk buat entry psl merawat hati lara. Tetiba aku malas plak. Ini bukan masanya nak berduka lara. Ini masa untuk memotivasikan diri sendiri.

***

Aku tgk kejap2 rancangan Akademi Nasyid kat tv9. Knp ader perempuan2 yang dok lambai2 tgn kat atas??? Motif??? Mcm tgk konsert Letto plak. Maaf. mungkin bg korang 'ape-salahnya'. Tp bg aku, tak seswaiiii.

***

7 comments:

shahril aley said...

ko ni peminat TV9 ye?
aku tgk theme color blog ko pun dah secocok dgn TV9 tu.
aku jarang gile tgk....

bagus la ko ni :)

sama2 kite memajukan rancangan bercorakkan islamiah....

sukahati said...

haha...ya..ya
aku lah duta tv9 sebenarnyer :P

lori said...

duta tv nampak bulu ketiak hahahaha

Izan said...

mengapakan saya tidak mengetahui kewujudan anda di blog ini? (skema tak soalan aku,hahahaha)

sukahati said...

lori - hoihh...mana der aku tayang ketiak

izan - manakan kamu tahu kewujudan blog ini. Kamu jauh diperantauan dan aku pula ditinggalkan sepi disini...ecewahhh. Welkam beb

Che Su said...

ade ke pompuan2 lambai tgn? hahaha
hingat konsert indon kot ;p

sukahati said...

smlm takder kot, minggu lepas ader

 

Blog Template by YummyLolly.com