Friday, November 13, 2009

Apa aktiviti weekend ini?

  • Ada orang mahu belanja saya tonton 'Pisau Cukur'. Yay!! Tapi orang tu belum confirm lagi :( .
  • Ada orang lain mahu belanja saya tonton '2012'. Tapi saya dah tolak awal2 untuk tak pergi atas sebab-sebab keselamatan :p.
  • Sgt mahu tonton 'This is it'. Perlukah saya pergi jer layan sorang2??. 
  • Ada kenduri kahwin Yan di Bentong dan saya baru tahu bahawa Bentong tak jauh pun sebenarnya. Tapi saya tak tahu jalan. Perlu ker nak terjah ajer...hmm.
  • Ahad mungkin akan ke Pameran Pengantin bersama rombongan orang Tanjong :p. Saja survey untuk majlis yang akan berlangsung nnti :D....haha
  • Ada teater 'Bawang Merah Bawang Putih' dekat panggung bandaraya. Boleh layan neh walopon sorang-sorang :D.
  • Atau mungkin hanya berhibernisasi di rumah???

10 comments:

eyswanie said...

yay.... akak suker tau.... i'm ready 4 my weekend also....

sukahati said...

Manja - wahhh...sepantas kilat u'olss :p

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

Salam Suka Hati,

"jejak ke sini - terima kasih hadir ke KOTA PUISI".

HaZiFah said...

bukan kat bentong tp kat jengka la mek.hahaha
>> dok umah dobi bj la~~

Izan said...

kalau aku, aku pilih berhibernasi. hehehehehhehe

sukahati said...

En Zulfifli - Sama-sama :D. Suka baca puisi anda.

Pza -Haha...tuh la psl. Dgn penuh konpiden ingat kat Bentong :P

Izan - haha...skang mmg musim hujan...berhibernisasi pilihan terbaik :p

lily lotus said...

erk..nape taknak tgk 2012??

sukahati said...

lily - 1. sbb tak minat citer tuh
2. sbb keselamatan :p

missgee said...

Ahad tue..
Jadi tak nengok pameran??
Bagus arr
kalo dah ada kesedaran..
heheheheeh

Sal Abdul Rahman said...

wahahahhaa rombongan org tanjong 2 org tertinggal bas daaaaa!!!!!!

 

Blog Template by YummyLolly.com