Wednesday, November 18, 2009

Jawapan untuk MissGee

Kehlass sgt MissGee sampai aku buat satu entry untuk soalan dia kat entry sebelum neh

missgee said...
Ahad tue..
Jadi tak nengok pameran??
Bagus arr
kalo dah ada kesedaran..
heheheheeh


Jawapannya : Dah tentu la pergi :p, walaupun mulanya tak jadi nk pergi. Sebabnya lepas tonton 'Pisau Cukur'(belanja diri sendiri) kat KLCC dengan Cikgu Eena, dah tak tahu nak buat apa. Jadi terus zass ker Pameran ituhh :p.Sian Kak Fin Fin sbb aku tersilap paham mesej yang dia bagi aku. Sori nyehhhh.

Wonder macam mana agaknyer orang skang manage kenduri diorang sbb masa aku pergi tuh....tgk semua benda masyaAllah mahal nak mampsss. Yer...saya seorang yang kedekut :p.

Kan bagus kalau majlis zaman sekarang masih mengekalkan macam dulu-dulu. Semua orang dapat bunga telur jer. Itupun dalam kotak :p. Kad kawen kertas A4 lipat empat. Kenduri buat rewang dan takder buffet-buffet :D. Majlis zaman sekarang mmg best, tapi kenapa mahal?Hehe...aku sepatutnyer kahwin masa 10 tahun  lepas laaa....senang. Kalau 10 tahun lepas maknanyer lepas SPM terus kahwin ...haha.

Tapi kawan-kawan, aku tak menolak kalau ada orang nak menaja majlis aku nanti ok. Sila hubungi saya di email untuk penajaan okeh!! :D. Eh...poyonyer saya verangan ...macam la akan ada majlis...choi sgt :p.

p/s : Knp aku buat entry ini?? Bukan sbb nk balas soalan missgee, tapi sbb minggu neh macam takder entry....hahaha. Korang pun layan jer kannn...choii :p

9 comments:

HaZiFah said...

sbb ko wat entry ini?
sbb~~ sbb~~ ko dh nk kawen!!
hahhahaha
jgn lupa jemput2an ok?

sukahati said...

Pza - bila tuh?? tolong cari bakal suami saya....pelissssssssssss :D

missgee said...

choii..sungguh
entry ko kali nie...
hahahaha

P/s: ko kawen kasitau aku awal..
konpem aku datng beb..(^.^) tue pun kalo aku tak kawen lagi..hahaha.. mcm aku nak kawen..hahaha.. marilah kita suma kawen..hahaha

sukahati said...

MissGee - haha....ko rs glemer tak nyehhh :D. Entry neh untuk ko jugak....untuk majlis ko nnti bersama 'onanimus'...hehe

HaZiFah said...

sini ader sorg~~~ nk?
hak hak hak

sukahati said...

Pza - sape?? nakkkkkkkk :D

metalrizca said...

owh..
bila nak kawen nyer??
=)

sukahati said...

Riz - Soon...insyaAllah :D

metalrizca said...

sue:
gud!!
benda baik2 ni tak yah nak lengah2 kan bila dah ada peluang..
=)

 

Blog Template by YummyLolly.com