Wednesday, November 25, 2009

Aci kat kedai

Ini edisi menjawab tag dr Puan Norm. Dah lama takder orang tag aku kann?? :D
Jawapan kepada tag Norm adalah .... klik di sini. Hehehe...aci tak Norm?? :p. Soalan2 tuh aku dah buat sebelum neh, jadi aku linkkan ajer yerk walopon usia entry tersebut sudah setahun :D.

7 comments:

HaZiFah said...

hahahha ko ader tagged aku kat tag tu? Aku br check~~ bahawanyer aku x jwp pn tagged ko itu.Adakah setelah arakian setahun ko still nk aku jwp tagged itu? hehehe

sukahati said...

Pza - ooo...ko tak jawab yer?? Sila jawab. Hutang tetap hutang :D

HaZiFah said...

bergantung pd kegigihan aku kendian2 tuk menjawab ne~~ matte yo

..::daria::.. said...
This comment has been removed by the author.
..::daria::.. said...

hehehe..
bole eh link2 mcm tu? :p kira aci je la sorm..hehe..eniwei thanx sudi wat esaimen yg aku bg tu wpun ko sbnarnye mcm main tipu sket..hehehe

sukahati said...

Norm - hehe...main tipu skit2....kira okeh laa :p

木須炒餅Jerry said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

 

Blog Template by YummyLolly.com