Monday, December 21, 2009

Muharam


Selamat menyambut tahun baru Hijrah 1431 kawan-kawan

Pssstt....Pernah tak korang rasa dan terfikir untuk nak berhijrah dan meninggalkan segala-galanya yang korang ada sekarang seperti family, kawan-kawan, kerja; dan berhijrah ke suatu kawasan yang asing dan mulakan hidup baru dengan manusia-manusia yang baru?? Hmm...

***



Sbnrnyer subjek entry hari ini adalah untuk kasi korang layan lagu October & April ni :D....hehe. Yer....saya tahu ramai orang tak kenal dengan The Rasmus ini. Tapi takper. Kumpulan ni saya minat sejak saya tahun satu pengajian :D. Walaupun Dr. Love Zul cakap mereka ini poseur, tapi macam selalu saya akan cakap, 'Ada aku kisah??'. Hahaha....yang penting lagunya best dan sgt sesuai ngan jiwa i yang rock jiwang kental ini ...hehe. Daripada layan lagu Alif Aziz sambil gigih suruh aku cari lagu yang dia baru dengar kat Era, lebih baik layan lagu ini. Lagu yang saya tepek neh diambil dari album baru mereka Best of 01-09. Jadi layankannnn .

7 comments:

HaZiFah said...

b'hijrah ketempat asing?
hah kalo ko b'hijrah jgn lupa ajak aku skali ;p

sukahati said...

Pza - eh..kan aku tulis kat atas tuh nak tinggalkan semuanya....kawan2 pun sama...nk kawan dengan kawan baru :p

missgee said...

Pza: Jangan ikut ngan orang yang separuh jiwanya pergi.. Dia nak layan emo sorang2 tue.. hehehe

HaZiFah said...

sukahati: hah yer la...yer la...selamat berhijrah ;p

missgee: gedik je lbh sukahati tu.hehehhe

sukahati said...

MissGee - wahhh....ini tak boleh jadik ni. MissGee sudah mula bersekongkol dgn rakan-rakan lain untuk menjatuhkan saya di kala saya melayan emo :p

Pza - Choii..konsep aku rock jiwang kental okeh....geedix2 tak main :D

Ila iqbal said...

hahahha..jahat la akak nih ...nak kawan baru je kawan lama dibuang jangan akak..wakakaka

en_me said...

layannns.. ehehe

 

Blog Template by YummyLolly.com