Friday, July 20, 2012

Simple

Hehe....saje nak share cerita pasal kasut ni. Walaupun harganya RM16 sahaja, tapi sangatlah comfy di kaki Kak Suka. Jelly shoe ni beli dekat Carrefour Wangsamaju je. Orang yang simple macam Kak Suka ni mmg sesuai pakai flat jer.



Untuk keluar berjalan-jalan, kasut flat mmg jadi pilihan Kak Suka. Tapi flat kadang-kadang ada masalah tapak licin. So jelly shoe adalah alternatif lain untuk Kak Suka.Kasut atas ni beli masa nak pergi Kota Kinabalu bulan 3 hari tu. Kunun beli kasut ni akan senang nak g mana-mana walau hujan ribut sekalipun. Akhirnya, takder rezeki nak jejak kaki kat KK. Huhuhu.


Yang best tentang jelly shoe ni ialah boleh dilenjan kemana-mana. Kena hujan ker, lopak ker tak la sedih sangat. Sebab boleh cuci. Dan yang paling utama, jelly shoe ni tak melecet dan murahhhhhhhhhh. Hehehe.

High heel Kak Suka pakai juga tapi high heel setakat tak lebih 3 inci hanya pakai untuk g ofis je. Sebab kat ofis tak banyak bergerak.

Oklah, tujuan Kak Suka buat entry ni ialah kerana rasa nak beli jelly shoe jer untuk raya ni macam gbr bawah ni. Amacam? Ok tak?

***

Bosankan entry ni? :p

6 comments:

HaZiFah said...

kalo kak suka pakai mmg okey punya~~~ jgn risau~~melets kak suka d'hari raya

p/s: ske kaler pink yg cmtu (yg depan skali) tp minus riben lah~~ (^_^)

sykn's said...

I like it too...nak beli jgk sepasang...:-)

missgee said...

Tak kisah laa murah or mahal..
Janji pakai ko rasa selesa..

P/s: Aku dah beli kasut raya.. hehehe

sukahati said...

pza - mmg rasa nak beli yg pink tu pun

sykn - jom jom beli ;)

Gee - wahhhh.....mesti high heel dan bling bling ...nak tgkkkkk

SukaSuki.FM said...

lame benor tak update... uhhh.. btw kalo online jgn lupe PM me ye...

GerobokBuku dot com said...

Cantik kasut... http://www.gerobokbuku.com/

 

Blog Template by YummyLolly.com