Wednesday, September 24, 2008

Happy Eidul-Fitr

Lagi seminggu nak raya angel. Kpd kawan2 dan sesapa yang nak kad raya dr aku, sila lah copy kad raya kat bawah neh. Pastuh sendiri print lah yerkjelir . Keadaaan ekonomi sekarang tak mengizinkan kita untuk boros membeli kad raya dan sbgnya. Faktanya aku mmg dah lama giler tak beli kad raya. Huhu...Untuk kamu kawan2, mintak maaf banyak2 yerk.






Next week raya, baju raya aku belum beli lagikkkk nangih.

4 comments:

HaZiFah said...

chee...kad raya dia dh siap...tggu je la aku tepek kad raya aku lak.Hehehehe

sukahati said...

ahaha....baper menet sgt ko buat pza. Ko xpert photoshop

illa said...

i ase kak sue nak beli baju yang 200 ek keke..takpe kumpul wittt

sukahati said...

tak kuaser nak beli baju beratus2. Nnti nak lenjan p kerja hari2 gak...huhu

 

Blog Template by YummyLolly.com