Wednesday, September 3, 2008

Hadiah 3 Ramadhan

Aku ingatkan, aku yang nak buat kejutan
Tp rupa-rupanya aku yang di'kejut'kan

Apa yang aku rasa??
Aku rasa ...

Sedih
Sedih
Sedih
Terkilan
Bodoh

Mungkin aku kene ikut kata Encik Irondanwine. Go find another lover!


***

Ssh sbnrnyer duduk dalam office dan terpaksa berpura-pura. Bila orang buat lawak atau bergurau dengan kamu dan kamu terpaksa senyum atau gelak tp hakikatnya hati kamu tgh bersedih.

***

Rsnya sepanjang bulan puasa ini, aku tak ada nak update entry baru. Sbb tak ada apa-apa aktiviti menarik pon yang nak aku kongsi dengan kamu semua di blog ni. Lgpun, aku nk menenangkan hati dan perasaan di bulan mulia ini.

8 comments:

Izan said...

weh... awatla dok sedih2 ni... putus cinta ka??? habaq mai skit

sukahati said...

Spt itulah nampak gayanya, tolong la carikan jejaka italy :p

KnowLee said...

Hello...

Sabar byk2 ye. Ada hikmah disebalik semua tu.

sukahati said...

knowlee - yer...sabar dan redha jer pengubatnyer sekarang

nhanania said...

selamat berusaha yer cik sue.

sukahati said...

hoh...berusaha apa?? aku dah penat berusaha...pasni aku dah mls dah berusaha

Anonymous said...

terimelah ketentuan ilahi.takdir ditangan ALLAH S.W.T

Signorina Syima said...

aku pong rasa nak jadi macam ni... malas berusaha...

arrgghh!! jiwa kacau...

 

Blog Template by YummyLolly.com