Monday, September 22, 2008

Iftar lagi

Ari sabtu arituh, berlaku lg satu iftar dengan member2 time u. Member2 rapat sefakulti ajer yang seramai 5 orang :p. Mcm tak ramai kwn jer kan aku ms kat u? Wahaha. Beselaa...ader yg tak dapek dtg cam daud n bob. Pastuh lg satu selain budak fakulti aku neh, member rapat lain budak civil ler.

Majlis neh di organised oleh Puan Hasmuni. Baru sebulan bergelar Puan neh. Fresh lagik. Wahaha. Lepak kat Belanga, The garden. Belanga neh konsep mknn adelah dr Kelantan. So mknn kelantan yang aku layan Nasi Kerabu ngan Laksam ajer. So arituh aku order Nasi Kerabu ler. Mknn mmg sedap giler. Aku bg 9/10 laaa. Kurang satu sbb nasik dia kaler kunin, cam pulut lak.

Berbuka puasa sambil bercerita perihal2 mereka2 yang sudah bergelar Puan dan Ibu. Dr 5 orang, 2 orang masih sunti. Wahaha. So, layan la gbr2 kat bawah neh. Citer panjang2 takder point.


The 3 stooges

Single n available..wahaha

Kami!

Lini n Hubby

Muni n Hubby bersama hasil rompakan mereka

Lini n Yanti


Nak citer psl balik dr Mid Valley, giler jem tak hengat dr Jusco wangsa maju ker umah aku. Dekat Uptown Danau Kota tuh lg la. Mmg hangin aku sbb pakcik teksi tuh ikot situ. Kuar dr Mid Vally kul 10, smpi Wangsa Maju kul 11. Dr Wangsa Maju ker umah aku setengah jam?! Pukul 11.30 br akak sampai umah. Masa nak naik lift, ader sorg pakcik neh sembang2. Dia pegi jln TAR, dia kata nak bernafas pun kene pandang atas ...wahaha. Nak masuk kedai pun tak bleh.

***

Semalam tgk the making filem 'Mamma Mia'. Woo...sgt teruja aku nak tgk citer tuh. Sbb byk lagu ABBA yang best2 ader dalam citer tuh + its a musical film. Harus tonton!

***

Aku baju raya pon blom beli lg neh. Raya tinggal lg seminggu. Minggu neh dah nak balik kg. Selamber ajer tak beli baju raya. Persiapan raya yang dah siap hanyalah kasut raya :p .Pegi Ampang Park td, takder yang berkenan di hati. Nak pegi jalan TAR neh. Tapi tatau bile nak pegi. Biasalah aku, mesti pegi pas keje. Mlm2, takder ramai sgt org.


***

Membaca entry Incik Dingin di sini, memberi jawapan kepada persoalan2 yang kadang2 bermain dalam kepala otak aku.

5 comments:

HaZiFah said...

wei sempat wat iklan carik jodoh kat nih lak :P

Izan said...

sonoknyer bukak pose ramai2. awat dlm ramai2 tu sorang pun aku tak kenal. member2 yang aku kenal tak de ke? huhuhuhuh

sukahati said...

pza - bukan iklan lah...itukan fakta :p

izan - mmg la ko tak kenal. neh member ms aku kt u. ngan budak teknik jer takder bukak pose ramai2..huhu. takder orang nak organised gamaknyer

Che Su said...

alaa dh beso nk baju raya gak ke haha

Aku biase2 jek ;p

sukahati said...

che sue - ala...ko tokei kain. Tiap2 ari tka baju :p

 

Blog Template by YummyLolly.com