Wednesday, October 22, 2008

Big Walk

Ahad lepas aku mula balik aktiviti menjaga kesihatan jelir. Cehh...cam poyo ajer ayat. Berlangsung di dataran PJ, ader aktiviti berjalan kaki sejauh 4.5km. So aktiviti berjalan kaki neh kunun2 mcm warm up balik la aktiviti larian2 aku. Organised by MMHA dan aktiviti ini bertujuan untuk kesedaran kesihatan mental. Start pukul 7.30pagi, dan aku sampai pukul 9pagi. Mmg takder stamina laaaa aku ini. Harus kene berlatih dengan lebih gigih sengihnampakgigi. Memula ala2 berlari anak gituhh...dah lama2 tak larat. Aku berjalan sampai kesudah. Namanyer Big Walk, tapi not so big laa. Tak ramai sgt pun orang yang join.



Orang ramai amik goodies


Sebelum start ader senamrobik dulu

6 comments:

PanAdoL7e said...

Macam kenal kanak2 ribena dalam pic cha terakhir tuh

sukahati said...

wakakak....haruslah dikenali kanak2 ituhh

nhanania said...

hahah bongok..

sukahati said...

eh...kamukah kanak2 itu nhanania?? :p

Izan said...

len kali aku nk ikut gak la ko pi berlari ke berjalan ke... mana leh ko jer yang slim. aku pun kene maintain slim gak. hahahahahahahha

sukahati said...

ok la tuh beb...tak gemok tak kurus...dah ok dah badan ko tuhh

 

Blog Template by YummyLolly.com