Monday, October 20, 2008

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

New template. Cute kan?? Tapi mcm tak 'in' jer dengan aku?? Korang rs sesuwei ker tak ngan aku template baru neh??

Hangen akak tuka template neh. Ingatkan widget yg kat tepi2 tuh tak hilang. So gue dengan penuh konpiden, p tukaq la baju baru. Tgk2, widget smer abis ilang. Bijaknyer sayerhhhhh. Rasa mcm nak tampar muka sendiri jerk. Terpaksa la gue masukkan balik satu2 widget gue. Sengal.

So maybe ader link yang aku tak masukkan sbb aku ter'forgot'. Kalo korang rs aku tertinggal link korang, habaq mai naa. Cheq bukan ingat semua link jelir .

10 comments:

HaZiFah said...

cheee budget cute la neh? hahahha

sukahati said...

wakakak....akan ditukar la kot...nnti bila rajin. mmg cute...tp mcm tak sesuwei ajer ngan aku :p

Puan..Cik Uni said...

tak sesuaaaaaaaaaiii!...geli den nengokkk ehh...mcm masuk blog ibu-ibu jer som...! hahaha

sukahati said...

wakakka....aku pon rasa cam tuh laa :p

PanAdoL7e said...

eh.. link saya ada... tak sangka u ingat... hehe.. nanti nak g Melaka singgah2 la umah ku..

PanAdoL7e said...

silap lak... g pangkor da.....

nhanania said...

aloh rajin nyer nk tukar2 template ni..mu buat ku nk tukar template ku gak..da la sbnrnye header ku yg skrg ni hanya temp jer..tp sbb mls nyer hal x tukar2 lg..design nyer.

sukahati said...

mls jugak sbnrye weh...tapi aku tgk ramai plak gune template yg same ngan aku :p

Izan said...

woi link aku ilang... kuang ajaq no... sepak kang. hahahahahhaha

sukahati said...

izan - wakakkaka....apesal leh terlupa plak neh. :p okok...dah buh

 

Blog Template by YummyLolly.com