Wednesday, November 26, 2008

Family Day

Last weekend aku g family day kat PD. To be specific sbnrnyer dekat Teluk Kemang. Sbb tuh tadapat pergi kenduri Daus. Mahap Daus. Anyway tahniah la kpd Firdaus si jejaka-hensem-lagi-baik-cam-ustaz dan Christina si wanita-sexy atas majlis perkahwinan korang . Rasenya korang kawen sama ari kot. Eh..ye ker? What ever la. Anyway congrats lg sekali.

Berbalik pasal cerita g PD. Ini bukanla aktiviti tahunan family aku sbnrnyer. Tapi aktiviti saje untuk gunakan voucher free yg aku dpt masa cabutan bertuah arituh. Kitorang stay dekat Ancasa Suite n Spa. Voucher tuh entitled aku untuk dapat apartment 3 bilik. So ngam2 ajer la ngan family aku. Best gak la apartment tuh. Luas dan simple. Nak ker laut pun bleh jalan kaki jer. Cuma bg aku, aku rs pekerja dia kurang mesra gituhh.


Air laut dia standard laa, tak bersih mana pun. Tapi dalam tak bersih tuh, aku layan gak mandi situh :p. Biasalah, bukan senang nak jumpa laut. Hehe.


So tuh jer la update dr aku. Nak cerita lebih2 pun takder aper sangat. Sbb tuh baru arini update. Giler malas tak bleh blah. Yer...aku seorang yang pemalas. Tapi suke di snap gbr :p.

6 comments:

KeMatZ said...

wow sue... u look dammed hot.!!!

hehehehhe aaauuummmm

sukahati said...

apekah??? takder maknanyer hot ....hangit ader laa :p

HaZiFah said...

waaaah sob:sob: {tangisan syahdu} kak Sue g PD tggl'n adik dia yg comey ini :p

sukahati said...

tak baik ko tuduh aku cenggituh. Mana der aku tinggalkan adik aku....aku bawak weh....aku kan kakak yg baik. (buat2 tapaham)

zatil hidayah said...

wa bes gile..

skali skala holiday dgn pamily..

tp kene kumpul duit manyak2 dulu...

huhuhuhu... baru leh enjoy... ;p

Ila iqbal said...

hikhik...kak sue..ila nak g gak laa...best lak tgk kak sue mandi2 tuh hakhak

 

Blog Template by YummyLolly.com