Friday, April 24, 2009

Gimnas itu sexy

Budak ni namanya Diyana. Sepupu aku. Lihat.....10 tahun akan datang, dia mungkin gimnas negara yang akan mewakili Malaysia dalam sukan Olympic. Sungguh aku kagum dia boleh buat cenggini. Aku pun balik rumah try nak buat jugak, tapi hampeh. Sakit pinggang aku.....haha. Korang boleh buat?? Aku cabar korang buat dan post gbr di blog masing2 ....hehe.

6 comments:

Izan said...

aku??? konfirm la tak leh nak buat. tulang keras... hahahahahahah

KeMatZ said...

mana gambar ko...???

missgee said...

Aku bleh wat..
tapi keseksian Melampau
pasti akan berlaku...
hahahaha..

Errr..
Lagi satu..
orang gemuk cam aku..
pasti akan comel
bila wat aksi nie..
ko pasti akan jeles.. :p

metalrizca said...

what's for catch..?

stakat buat tak dapat pape,
dapat sakit pinggang je laa..
=P

sukahati said...

Izan - haha...samer la ngan aku
Kematz - gbr aku terlalu hot untuk di buh kat sini
missGee - yerlaa...ko mmg comel walopon tak buat aksi begini
Riz - kalo buat...dapat sakit lah :D

HaZiFah said...

aku bleh wat aksi ini....suatu ketika dulu2.sewaktu aku bergelar "pelajar skolah rendah" sbb time tu masa stretching teakwando ala2 kena wat aksi ini...tp..itu suatu masa dulu la.La ni tulang dh keras la.HAhaha

 

Blog Template by YummyLolly.com