Friday, April 10, 2009

Malas mahu update

Apakah Nama Blog Anda Sekarang Dan Kenapa Anda Pilih Nama Itu?
- Suka Suki Hati. Sukahatilah nak buh nama aper pun :p

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

- Sila tgk kt url atas tuh. Idea tak timbul pun, sukahati jer tetiba.

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

- Aper method2 neh. Mcm programming la pulekk. Method yg aku guna ialah sukahati aku jer.

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

- Kadang-kadang

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
- Blog kematz adelah blog dimana anda boleh mendapat sumber2 live performance dr indie band :D

10 Person To Tag

Chedet
Khir Toyo
Azwan Ali
Julia Ziegler
Suhaimi SUlaiman
Linda Onn
Siti Nurhaliza
Ako Mustapha
Kevin Zahri
Enku Emran





6 comments:

metalrizca said...
This comment has been removed by the author.
metalrizca said...

he he..
cam tak ikhlas je nak menjawab..
=P

rasa nyer ada banyak lagi soalan kan..?
=)

Izan said...

kahkahkahkah.. sukahati ko jer tag derang. =)

missgee said...

Ikut suka2 ko je jwb ekk??
Takpe arr jnji hati ko suka..

Paling pengting...
suka suki hati gembira..
hehehehe

sukahati said...

Riz - huihh..ikhlas la jwb neh
Izan - aku saje nk tgk..derang buat ker tak tag aku neh...hehe
MissG - aper yg penting?? kerjasama!!

missgee said...

Sue..
Kerjasama kena gembira..
Jangan paksa diri geng.. :)
Cool!!!!!

 

Blog Template by YummyLolly.com