Wednesday, July 8, 2009

Edisi Berlagak : Champiang

Hari Jumaat lepas ada acara treasure hunt kt office dan aku telah join ini acara bersama-sama dengan Chanbai, Bro Usop dan Edmond.

Dgr briefing dulu

Mengatur strategi...ecewahh


Ini acara internal treasure hunt dan berlangsung selama sejam sajer. Start dari pukul 11.30 sampai 12.30. Satu kumpulan dipecahkan kepada 2 dan terdapat 20 soalan dan 2 treasure untuk dicari.

Siap cangkung-cangkung....harusss

Ok lah, malas nak taip banyak-banyak. Nak cerita apa pun tak tau. Aku buat rumusan sajer laa. Pemenangnya ialah...............................

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................................

The Champianggg...:P

Hik hik hik. Dapat la hamper dengan set pinggan mangkuk setiap seorang. Memula aku dah kecut perut dah. Tak dpt hadiah ker kan. Bukan la nak dpt no 1 pon. Tapi atleast dpt hadiah kira ok laa. Lagipun ramai orang lama dan terer dari kitorang. Tapi sbb dah belagak-belagak dengan budak lain...kalo tak dapat hadiah nnti malu weh. Apa aku nk jawab? Matilah kene tibai dengan mulut budak-budak ni. Neh kitorang menang pun depa tak puas hati. Hahaha.

8 comments:

wahida said...

sue..kasut yg ko pakai mase treasure hunt tu mmg kasut ko ke?..mcm masuk je dgn kaler baju tu...

sukahati said...

hehe...kasut aku la tuhh
matchingkan?? :p

kasut tuh jugak aku bantai bawak naik bukit...haha

KeMatZ said...

wah rejeki rumah baru nampak..
dapat set pinggan mangkuk..

leh lahh buat house worming...
hehehehehe...

sukahati said...

dan2 ckp rezeki rumah baru...
motif nk suh aku buat house warming....choii

metalrizca said...

treasure hunt tu carik ape..?
setakat pusing2 opis aje ke..?

sukahati said...

Riz - kene jawab soalan...dan teka apekah brgn yg kita cari :D

en_me said...

champiangg tewww.. ehehe, salamm

sukahati said...

en_me - hehe...salam :D

 

Blog Template by YummyLolly.com