Monday, August 17, 2009

Random Awesome

Tajuk entry lagu Yuna. Bajet Yuna lah. Choii!!

***

Seronoknya balik kampung bila semua makanan favourite terhidang tanpa direquest. Siap tapau bawak balik lg. Ada ikan keli masak gulai tempoyak dan sambal tumis ikan bilis favourite saye :D.

***

Tugas aku di kenduri kahwin Puan Mila berlangsung dengan cemerlang sekali. Huhu. Tugas aku payungkan pengantin dan aku berjalan masuk ker rumah pengantin lelaki jer dan terus ke meja makan. Senangkan. Terima kasih Puan Mila atas tajaan baju dengan tugas yang paling sempoi ituh :p.

***

Besfriend saya, Puan Muni teah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.8kg hari ini bersamaan 17 Ogos 2009. Berat gile anak dia :P. Kene operate lagi. Tapi yang paling sweet ialah, kelahiran permata sulung Puan Muni dan Encik Pozey adalah sehari selepas annivesary mereka yang pertama. Oh....so sweet :D. Hadiah paling bermakna. Yang lebih sweet, mereka meraikan annivesary sama tarikh dengan Akhil Hayy dan Waheeda. Sweet kann??? Haha :p.

Ni diaaaa. Muhammad Adam Syauqi Bin Fauzi. Besarkannn?? Tak sampai sehari punya gambar ni. Alhamdulillah Adam dan mommanya sihat.

Rasa macam tak sangka jer. Muni dah jadi mak. Dulu masa belajar sesama tidur bergelimpangan dalam bilik siapkan tesis. Sama-sama ke midvalley shopping...haha.

Kepada Puan Muni dan Encik Pozey, tahniah yer. Sila ajar Adam panggil aku kakak yer. Kakak Sue. No aunty...aunty, okeh! Choii :p.

10 comments:

KeMatZ said...

"sesama tido bergelimpangan" erkkk

hahahha... no wonder lahh...

sukahati said...

Kematz - no wonder aper? ko sokmo nyer no wonder ..no wonder. Ingat aku wonder woman ker. Choii

Izan said...

trend kat msia ker skang ni sume baby boy nama adam. konpius aku. =)

HaZiFah said...

kita bergelimpangan kah waktu itu kakak sue?hahahhahaha....anak dia cm dh usia sebulan.alhamdulillah suma selamat

sukahati said...

Izan - aku rasa pengaruh citer Nur Kais la kat tv3...ko tgk tak?? Tgk weh...best woo citer tuhh :p

Pza - tak bergelimpangan kah?? silap ms buat tesis dulu kita takder digicam..kalu tak leh amik gbr keadaan bilik aku time tuh ...haha

metalrizca said...

dah jadi pengapit,
pas ni bule aar carik pengapit pulak..
=)

metalrizca said...
This comment has been removed by the author.
Izan said...

aku citer2 msia tak tau la lak... nnt aku try usha yek. heheheh

sukahati said...

Riz - InsyaAllah...diakan saya :D
Izan - ala..bukak jer web tv3. Mesti ader

Mila said...

hahah sesama...aper pon thanx amat diatas kesudian menjadi pengapit...bilakah kamu punyer turn...boleh la aku jadi pengiring...pengiring sajer ok..bukan pengapit...

 

Blog Template by YummyLolly.com