Wednesday, December 3, 2008

Izan tak kasi aku hidup senang

Aku di tag. Lagi ;p. Oleh Mrs Mirko aka Izan. Tak pernah nak bg aku hidup senang sikit. Baru nk releks2 dr kerja yang baru jer siap :D. Dah la kene tulis2. Aku dah lama tak tulis2 neh. Eh...tp baru jer tadi tulis isi borang kwsp :p

1. Your name/username

Aku tatau la naper gbr neh jd camnih.

2. Right handed or left handed


3. Favourite letter to write

Soklan nak letter, tp aku jwb word ;p. Tgk org yg tag aku pun jwb word ...so aku ikut ajer ler. Perkataan ngantuk aku selalu tulis time aku mengantuk atas kertas yg selalunyer ader dok bawah keyborad atau laptop. Kertas contengan aku :D. Nmpk sgt aku selalu mengantuk

4. Least favourite letter to write


5. Write 'The quick brown fox jumps over the lazy dog'

Tahukah kamu bhw ayat diatas mempunyai kesemua huruf?? Percayalah because its not Ripley's believe it or not :D. Aku pun baru tahu masa test system :p.

6. Tag 6 people


7 comments:

Izan said...

hahahahhaha... mmg aku takkan wat ko aman.
baru la aku tau ayat the dog wat so ever tu ada kesemua huruf. penat la aku tenung lama2 pikir apa mesej yang nk disampaikan. hahahahahah... siba baik tak jd giler tenung lelama

HaZiFah said...

wahahaha..tulisan still chantek

srot2..huk huk..srot2..huk huk {d.e.m.a.m}

sukahati said...

izan - huihh...jgn la giler. Aku tanak kawan ngan org giler. Eh...kat Italy ader hospital bahagia tak?? :p

pza - chantek?? Chantek mcm cacing kah??

Izan said...

hahahah... aku kene balik ipoh la kot... tanjung rambutan. da dekat da ngan umah ko tuh....

riz said...

S: letter tuh huruf kan?
R: yup..
R: alphabet..
R: nape..?
S: tgh buat tag
S: soklan nak ltter..tp org buat word
R: owh..

sukahati said...

riz - apekah??? ym pon nak buh kat sini. cet!

riz said...

ehh..
apekah, apekah..?

 

Blog Template by YummyLolly.com