Wednesday, May 13, 2009

JW GIFT OF DIGNITY RELAY 2009

Tiada mood untuk update. Tapi sekadar mahu update aktivity aku hari Ahad lepas. Bertempat di ttdi, berlangsunglah JW Gift of Dignity Relay. Ini adalah acara lari2 secara berganti-ganti dengan 3 orang satu kumpulan. Seorang perlu berlari lebih kurang 3.5 kilometer. Sikit jer kan?? Celah gigi jer boleh lari . Haaa...yer la tuh. Hamek ko. Semput akak dek non. 3.5 kilometer pon bak sms Nany kat aku time lari, 'Nak mampus' :D (sempat lagi sms tu time lari). Bukit tak hengattt. Dah la tak ramai yang join, sbb pada hari yang sama juga berlangsung Larian Bomba. So tekanan tuh lebih laaa...sbb tanak jd last :p. Lepas tuh pulak, aku adalah second runner, bertambah lah tekanan sbb tahu ada orang tgh tunggu kita.

Aku satu group dengan Auzan dan Syazli. Kitorang Mixed team dan telah mendapat tempat ke 7 okeh u'olss :p. Berikut keputusan rasmi kumpulan aku :D. Kalo kira2, aku buat lebih kurang 7 minit untuk 1 kilometer. Huhu...takder improvement pun.

Slowmoverz 'D' - (Auzan, Sumarlina, Syazli)
7th Placing
19:32 / 42:55 / 59:22

Ini gbr berlagak

Rasanya dah setahun dah aku join ini acara lari2. Sbb tahun lepas tak silap mula dengan larian bonba juga. Tapi sbb tahun lepas kejar abang bomba tak dapat, so tahun neh tak pergi la larian bomba :p. Keinginan untuk teruskan aktiviti ini sudah semakin menurun. Apekah yang akan terjadi seterusnya. Nantikann!!


Ini bukan team aku, aku wakilkan ajer :p

Motif?? Mcm bg skrol je. Penat tak hengat la tuh :p

Tapaham mengapa muka aku sebegitu rupa

6 comments:

KeMatZ said...

gembiranya si nany dapat baton tu...
hahahahah

missgee said...

Bravo..Bravo..Gadis Tulang besi..
Lari jangan tak lari..

P/s: Aku bleh lari dalam guni je :p

sukahati said...

Kematz - baton tuh dia ingat duit kot

MissGee - lari dalam guni pon kira lari jugak...ok la tuh :p

metalrizca said...
This comment has been removed by the author.
metalrizca said...

"Keinginan untuk teruskan aktiviti ini sudah semakin menurun. Apekah yang akan terjadi seterusnya. Nantikann!!"

hape lagi..

berehat..
pastu, kawen..
=)

sukahati said...

Riz - mungkin akan mengurangkan sikit aktiviti ini...kerana blom nmpk tanda2 mahu mengakhiri zaman bujangannn :p

 

Blog Template by YummyLolly.com