Friday, May 8, 2009

Kerja dah siap. Yay!

Ok...kerja dah siap. Boleh update dengan tenang :D.

Sbnrnyer takder aper pun nak update. Hehe. Cuma nk cerita bahawasanya, byk sungguh kenduri kahwin ujung bulan dan awal bulan depan.

Jiran depan rumah, Juli.
Syida, sepupu aku belah abah.
Member sekolah teknik, Izan. Yaa...si pengantin Italy itu.
Member sekolah semangkuk, Aja.
Officemate ade 2 jemputan. Inchek Aidil dan Inchek Norsalam.

Kalau balik ipoh awal bulan depan, kenduri Syida dan Juli pasti wajib pergi. Rumah Aja, insyaAllah. Izan, ko buat kenduri kat Sitiawan, jauh tuh dr rumah aku. Lagipun agak sukar untuk membahagikan diri kepada beberapa buah rumah pada hari yang sama :p. Inchek Aidil, rasanya tak dapek pergi jugak sbb kat Sungai siput sanun. Inchek Norsalam lagi la pulak, kak Johor. Mmg tak dapat pergi. Tapi ini cerita kalau balik Ipoh. Kalau tak balik Ipoh.....aku nk buat apa ek?? Hmm....nanti la gue pikirin gimana. Sebelum tuh ayuh layan lagu neh :D. Best jugak lagu nehh.


Cari Jodoh.mp3 - Wali Band


***

Apesal badge Facebook aku tak keluar mcm orang lain punyer badge?? Haihhhh

***

Rasa macam nak main2 air. Tapi kl jauh dari pantai. Ada pun pantai dalam jer. Mungkin sungai satu pilihan yang baik juga. Tapi minggu neh ade larian la pulak. Aisehh...

9 comments:

missgee said...

Sue..
Gilak Ehh!!
lagu tue..
hehehehe..

Ko nak tak anak ikan??
aku banyak stok..
hahahaha

Sue..
Aku nak kawen..
kawenkan aku..
aku belum kawen..
kawen..kawen..
Meracau Ehh!???
hahahahaha

P/s: Aku "Bujang Senang".. :p

sukahati said...

MissGee - neh sape yang meracau sebenarnyer neh?? aku ker ko?? :p

missgee said...

Kedua2nya sekali..
hohoho.. :p

» NAJA « said...

Julia tu junior kite ke sue?
Umah aku dekat jer
Singgah sebentar pun ok takde masalah :P

Izan said...

weh, ramai ke wat kenduri 6 june tu. ni mak aku la pilih tarikh ni. huuhuhuhuhu

metalrizca said...

try check balik facebook badge tu..
ada aar html tag yang salah kot..

sukahati said...

Aja - aku br tau kenduri belah ko 31 ek...aku ingat 6/6...hehe...sialp la pulekk...so mungkin tadapat pegi la nyahh. Yup...julia tuh jr kiter....abg dia sr kiter...ko kenal kot

Izan - ramai wehhh....sbb time tuh cuti skolah

riz - baper kali check daaa

» NAJA « said...

wehhh nape ko tak dpt g ..Huwaaa..
Mai la dtg umah JB.Eena mungkin p sana kot.dia tak sempat dtg umah Ipoh.

sukahati said...

Smlm aku dinner ngan eena, insyaAllah kalo jadi...kitorg ker JB lah nnti

 

Blog Template by YummyLolly.com