Wednesday, May 20, 2009

Mencari teman hidup

Aku nak cari member neh, pergi tgk konsert Siti Nurhaliza 27/28 Jun neh kat Istana Budaya dengan Konsert Search this coming August.....jom la kawan-kawan. Aku keseorangan nehhhhh.


****

Mula-mula aku plan nak balik kg 5hb jun ni, lepas kerja smpi 7hb Jun....sbb ada jemputan kahwin. Rumah jiran 6hb dan rumah sepupu aku 7hb. Tapi mak aku ckp, kalau nak balik 7hb jugak, lebih baik tak payah balik sbb hari tuh sudah tentu mak aku sibuk di rumah sepupu aku tuh kan? So aku tetiba rasa mcm malas nk balik....sbb mak aku dah ckp macam tuh. Boleh escape pergi kenduri kahwin. Almaklumlah....nnti byk sgt soalan kene jwb sedangkan soalan-soalan tuh hanya Tuhan yang tahu jwpnnya :p. Lgpun on the same week ada perancangan untuk mendaki Gunung Angsi oleh Latepackers. Tapi mahal sgt la pulekk. Jd macammana yer?? Balik kampung atau naik gunung?? Bantu saya kawan-kawan.

10 comments:

» NAJA « said...

Sebabkan tarikh2 tu takde kena dengan kenduri aku
Bekk ko naik gunung
Kekeke..
Ko tau aku pun cuak kenduri aku orang tak datang
sebab pe ko tau?
sebab aku amat jarangggg p kenduri orang..
kes nye sebab pe?
sebab nak bersiap malas selalu time tengahari pastu bersiap pakai baju kurung..Boleh?

sukahati said...

haha...tuh la...mcm nk naik gunung neh

eh...orang tak dtg mungkin bleh jimat banyakkkk :p

KeMatZ said...

Search ko lehh join aku... hahaha.. sebab aku gi...

Ct.... no comment

sukahati said...

nak join cemana...ko dah beli tix...sentap ahhh

missgee said...

Konsert siti?
aku tak berada di kawasan siaran so tak dapat pegi..
Lagipun aku bukan peminat siti..
Jadi hukumnya?
Harus tak pegi..hihihi


Konsert search?
Dia akan jelajah tempat aku dulu so aku layan kat tempat aku je..
Lagi pun aku dah janji
ngan Penghulu kg pegi sama2..
Jadi hukumnya?
Wajib pegi ngan org kg :p


Kenduri kawen?
Tak pyh pegi arr..
Mak ko dah bleh wakilkan ko..


Naik gunung??
Pegi arr jgn lepas peluang..
Duit bleh carik..
Pengalaman tak bleh jual beli..
Esok2 dah kawen ehh salah..
Esok tua tak bleh naik dah.
hehehe

kawen??kasi kacau emosi sue..kacau lagi..dan lagi..hahahaha

» NAJA « said...

jimat?
Sedih la
Nanti bazir makanan ko bayar beribu riban tu tak habis

metalrizca said...

"weh..
bila sue nak kawen..?

meh try2 dok kat pelamin ni..
makchek cari sorang pasangan..
amat, meh sini dok kat pelamin..

ehh, tak matching aar pulak.."


=P

HaZiFah said...

blk je la kg...amik cuti senin ke.cuti la sehari :P

sukahati said...

missG - ko saje jer kan....cari alasan tanak temankan aku :P
tuh la...hati lebih kpd tanak pegi kenduri...tapi nk naik gng....tgk la cemana...aku takut ayah aku gunakan kuasa veto beliau :p

Aja - hehe...jgn risau...mesti ramai punya yg dtg kenduri ko

Riz - i would simply answer “kawan2 makcik pun ramai dah meninggal, makcik bila pulak?"

Pza - aku mls nak amik cuti untuk perkara yg tkder kaitan ngan aku .....kejam kann :P

metalrizca said...

"makchek nak meninggal tu adalah hakikat..
benda datang dan pergi..
makchek dah nak meninggal ni,
bila sue nak kawen..?


=P

*p/s:
makchek nak meninggalkan majlis untuk pulang ke umah aje..

 

Blog Template by YummyLolly.com