Wednesday, May 27, 2009

I like to move it, move it. Move It!!

Orang tua-tua selalu kata, bila makan, jgn selalu pindah-pindah tempat takut nnti kahwin banyak. Tapi andai kata nasihat tuh ditukar kepada, 'jgn selalu pindah2 projek, nnti kahwin banyak', maka dalam tahun neh sahaja aku dah 3 kali kahwin. Hehe.

Esok aku pindah. Lagi. Pindah tempat dan pindah juga projek. Mungkin perkataan pindah tak berapa nak sesuai, tapi yang lebih sesuai sirih pulang ke gagang :D. Orang kata, kalau dah jodoh tak kemana. Aku kembali ke cinta pertama aku :D.

Neh skang aku tgh kemas2 pc aku pakai sekarang neh. Tuh pasal balik lambat. Backup lagu-lagu dan email-email. Kerapnya aku pindah tempat membuatkan aku dah tak payah nak suruh budak technical backupkan email aku. Sbb dah terer dah :D.

6 comments:

metalrizca said...

orang2 tua memang gitu..
jangan pindah2 tempat makan,
nanti kawen banyak aar..
ngarut betul..

hape tak cakap straight to the point aje..
"weh..
yang ko makan alih2 tempat ni ape hal..?
tu kecah2 tu bukan ko tau kemas pon..
nyusahkan aku aje"
..

sue, asek dok pindah project aje..
err, malas nak komen..
boss yang suruh kan..?
=P

sukahati said...

yer...saya hanya menurut perintah
tp semuanya ada sbb cos my colleague yg take over kerja su last time dah resign

KeMatZ said...

mesti sue dinaikkan pangkat
wah congrates sue...

sukahati said...

naik pangkat?? apa tuh?? dlm kamus opis aku takder perkataan ituh

wahida said...

sue...ko pindah masuk best balik ke?...weh...pc aku tuh...ko dh tukar2 ke?...sok aku nk g opis...nak copy mende2 aku x sempat copy tau...

sukahati said...

haah...gantikan ko la :p. pc neh takder tuka apa2 pun rasanya

 

Blog Template by YummyLolly.com